Can't log in after maintenance, Launcher issues

  • As I click on my fiesta launcher to start the game up I automatically receive this error message in a window stating:


    " Unfortunately, Fiesta launcher has stopped working.

    Object refrence not set to an instance of an object. at fiestalauncher.services.settingservice.set(string xml)

    at

    FiestaLauncher.services.HTTPService.xsets_DownloadstringCompleted(Object Sender, DownloadStringCompletedEventArgse)

    at

    System.Net.WebClient.OnDownloadStringCompleted(DownloadStringCompletedEventArgs e)

    at

    System.Net.WebClient.DownloadStringOperationCompleted(Object arg)"


    When this window appears I can only hit OK to exit the window or the x located on the top right of the window. When I exit out of this window message, The launcher tries to start up over again and the same window with this same message pops back up again continuously. I can only fully close down the program by going into task manager and closing down the program through there.


    Someone Please help me!! It seems that I am going to lose more days for completing my advent quests.. X.X

  • Opening your Task manager and close the launcher that way.

    smokinbear~135 knight pagel/apoline

    smokinbear- 105 wiz Isya

    + to many more to list


    GM of REBIRTH - pagel

    GM of _REBIRTH_ - Isya

  • Yes its happening to all of us. Most of us are on discord and a few players are working on the problem to find a solution.

    smokinbear~135 knight pagel/apoline

    smokinbear- 105 wiz Isya

    + to many more to list


    GM of REBIRTH - pagel

    GM of _REBIRTH_ - Isya

  • I agree. I'd like to know what was rolling around in that box gamigo calls a skull.

    200_d.gif?cid=3640f6095bdc28a86b2e472e6b322a40

    empty-headed.gif

    Yeah sorry no one is home.

    smokinbear~135 knight pagel/apoline

    smokinbear- 105 wiz Isya

    + to many more to list


    GM of REBIRTH - pagel

    GM of _REBIRTH_ - Isya

  • I tried reinstalling thinking it was just me... That didn't help at all (not surprising, but thought I'd share in case others were curious).

  • I also tried reinstalling (prior to seeing the latest posts here) with no luck.

  • Now the launcher doesn't even open!! All I get is the Fiesta logo.

    For those who believe no explanation is necessary. For those who don't, none with suffice.

  • Running the repair tool as an administrator worked, I now can play, thank you